Where to go next?

Help! Je wil op reis, maar je weet niet waarheen? Er zijn zoveel mooie bestemmingen waar je heen kan, dichtbij maar natuurlijk ook ver weg. Zelfs de wat minder bekende bestemmingen; ook daar kunnen wij je naar toe vliegen!


Daarom laten wij zien wat er voor mooie plekken op de wereld zijn waar wij jou heen kunnen brengen. De Malediven, Seychellen en Filipijnen zijn prachtige, vaak bekende, plekken. Maar wat dacht je van Karimunjawa, Mauritius of Raja Ampat? 

Al deze mooie plekken zijn natuurlijk prima te bereiken met een commerciële lijndienst vlucht, maar wat zou je ervan vinden om die lange wachttijden en drukke luchthavens te vermijden? JetServiceNL is niet alleen gespecialiseerd in de verhuur van eigen toestellen, maar kan je ook helpen bij intercontinentale vluchten! Op die manier skip je de drukke luchthavens en lange wachtrijen. 

Met een privé jet naar de andere kant van de wereld? Dat kan, maar niet met alle toestellen. Met bijvoorbeeld een Heavy Jet kun je de Atlantische Oceaan oversteken, maar met een Ultra Long Range kun je al richting Azië! 

Een Heavy Jet is een groot toestel met ongeveer een bereik van 7.400 kilometer. Een vlucht van Amsterdam naar New York is dus makkelijk haalbaar! 

De Ultra Long Range daarentegen gaat nog een stuk verder. Met een bereik van ongeveer 12.000 kilometer vliegt deze privé jet je met gemak naar Singapore! 


Skiën in Aspen

Aspen is Amerika's grootste en beroemdste skigebied gelegen in de Rockies. Tussen de dik drieduizend meter toppen is fantastische poedersneeuw, pistes voor jong en oud en een prachtig uitzicht te vinden. Nu vraag je je misschien af: kan ik niet gewoon op het vliegtuig richting de Alpen stappen? Dat kan zeker! Maar er is weldegelijk een verschil. Waar het in de Alpen vaak druk is, zie je dit in Amerika niet snel terug. Er zijn amper wachttijden bij de liften en veel accommodaties liggen op de piste, volgens het befaamde ski-in ski-out principe.

Benieuwd naar de opties om met een privé jet naar Aspen, Colorado te vliegen? Klik dan hier en vraag meer informatie op.


Or do you prefer a city trip to New York?

Deze stad wordt niet voor niets de hoofdstad van de wereld genoemd! New York is een stad vol bezienswaardigheden, cultuur en zelfs natuur.  Welk seizoen je ook besluit te gaan, elk heeft zo zijn eigen charme. Met de kerst word je overspoeld door alle kerstverlichting en in de lente kun je heerlijk picknicken in Central Park. Deze stad heeft zo veel te bieden!

Met een Heavy Jet kun je al in 7 á 8 uur met je voeten aan de grond staan en hoef je niet door de lange wachtrijen op de luchthaven. Zo sta je binnen no-time midden op het indrukwekkende Times Square! 


Zakenreis naar Hongkong

Het zal geen verrassing zijn, maar vliegen met een privé jet wordt vaak gedaan door zakenreizigers. Zakelijk reizen betekent meestal dat er gewerkt moet worden en dat vraagt om flexibiliteit. Hoe fijn is het dan als je zonder enige problemen je laptop open kan klappen in je jet als je onderweg bent naar een vergadering in een van 's werelds grootste handel steden? Blijkt die vergadering nou ook nog behoorlijk te zijn uitgelopen? Of besluit je last minute toch nog even van het centrum van Hongkong te willen genieten? Dat kan! Wij wachten op je. Moe van al die meetings? Geen zorgen! Tijdens de terugvlucht kun je genieten van een uitgebreide maaltijd en vervolgens kun je met een gerust hart je ogen sluiten op een heerlijk opgemaakt bed. 


Strandvakantie naar de Seychellen

Op zoek naar de perfecte bounty stranden voor je jaarlijkse vakantie naar de zon? Of een fantastische bestemming voor je huwelijksreis? Dan zijn de Seychellen dé optie voor jou! De eilanden van de Seychellen zijn nabij perfectie. Met zijn witte zandstranden, azuurblauwe zee en palmbomen is het niet alleen leuk om te relaxen. Nee, want met zijn 115 eilanden kun je er ook geweldig eilandhoppen, hiken en fietsen. Zo kun je activiteit combineren met ontspanning! De Seychellen staan ook bekend om de vele exclusieve accommodaties waar je u tegen zegt. En wat hoort er bij een exclusieve vakantie? Juist, reizen in stijl! Met een Ultra Long Range jet vlieg je er direct naar toe! 


Waar je ook naar toe wilt, wij bij JetServiceNL gaan graag voor je op zoek naar de best passende privé jet voor al je (vakantie)wensen. Niks is ons te gek! 


Wie zien we de volgende keer bij ons aan boord?

www.jetservicenl.com

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waar gaan we dit jaar wintersporten?

Privévliegen naar Marrakech: Ervaar de magie van Marokko